Stress Release


De vraag die ingebracht wordt, kan van fysieke of psychische aard zijn. Met behulp van een intake gesprek brengen we de situatie zo volledig mogelijk in kaart. En kunnen we vervolgens met behulp van de spiertest, de stressfactor opzoeken en door middel van een stress release behandelen.

Wanneer blijkt dat er nog Primaire Reflexen ongecontroleerd aanwezig zijn en deze verstorend werken, kunnen we deze ook behandelen.

Primaire Reflexen


Door ongeremde primaire reflexen kunnen er verstoringen zijn, die niet bewust zichtbaar zijn. De reflexen nemen de overhand in bepaalde situaties en zetten je lichaam continu aan tot vecht, vlucht of bevries actie. Eigenlijk zonder dat je het in de gaten hebt is je lichaam hard aan het werk om te overleven. Door deze reflexen onder controle te brengen en de bijbehorende stress, die zich heeft vastgezet in het lichaam, af te voeren zal er een betere balans in zijn in het denken, doen en voelen.

Ervaringen


Migraine

Via via zijn we bij Linda terecht gekomen met onze zoon Jaice. Al een aantal jaren had hij pieken en dalen met kindermigraine. Behandelingen in het ziekenhuis, letten op bepaalde voeding en verschillende methodes geprobeerd om hem te helpen. Helaas allemaal zonder het echte gewenste resultaat. Met de ingang van de puberteit en het zicht op de middelbare school, was het soms wel 2 of 3 keer per week raak en hielp niks anders dan slapen in een donkere kamer. Al bij de eerste behandeling kwamen er verschillende dingen naar boven waar Linda hulp bij kon bieden. De rust en het vertrouwen die Linda uitstraalt maakte het dat Jaice zich helemaal over gaf en de behandelingen, 5 in totaal open tegemoet ging.

Al na 2 behandelingen merkte we echt zichtbaar verschil en na 4 behandelingen konden we zeggen dat de migraine helemaal onder controle is. Wat een verademing en wat zijn we blij dat we in contact zijn gekomen. Bedankt voor alles Linda. Liefs Jaice en Shirley

Jaice en Shirley – April, 2022

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”

-Albert Einstein-