Stress Release


De vraag die ingebracht wordt, kan van fysieke of psychische aard zijn. Met behulp van een intake gesprek brengen we de situatie zo volledig mogelijk in kaart. En kunnen we vervolgens met behulp van de spiertest, de stressfactor opzoeken en door middel van een stress release behandelen.

Wanneer blijkt dat er nog Primaire Reflexen ongecontroleerd aanwezig zijn en deze verstorend werken, kunnen we deze ook behandelen.

Primaire Reflexen


Door ongeremde primaire reflexen kunnen er verstoringen zijn, die niet bewust zichtbaar zijn. De reflexen nemen de overhand in bepaalde situaties en zetten je lichaam continu aan tot vecht, vlucht of bevries actie. Eigenlijk zonder dat je het in de gaten hebt is je lichaam hard aan het werk om te overleven. Door deze reflexen onder controle te brengen en de bijbehorende stress, die zich heeft vastgezet in het lichaam, af te voeren zal er een betere balans in zijn in het denken, doen en voelen.

Ervaringen


Via via ben ik bij Linda terecht gekomen. Ik vond het spannend om de stap te zetten om naar haar toe te gaan, maar mijn interesse won het. Daar ben ik achteraf erg blij mee!
Er speelde van alles, maar hetgeen waar ik lichamelijk bewust het meeste last van had, heeft Linda in het derde bezoek zo aan weten te pakken dat ik daar nu nauwelijks nog hinder van ervaar. En als dit af en toe wel optreedt, is het niets in vergelijking met hoe het was. Linda behandeld niet alleen, maar luistert ook naar je verhaal en geeft tips.
Twijfel je om Linda om hulp te vragen? Geef het dan de voordeel van de twijfel, je zult jezelf er later dankbaar voor zijn.

E. – Januari 2024

Linda heeft zowel mij als mijn dochter behandeld en we zijn heel blij en onder de indruk van de resultaten. De uitwerkingen zijn zowel subtiel als indrukwekkend tegelijk. We ervaren het alsof je ‘weer in je kracht komt te staan’. Na elke behandeling kon ik makkelijk 5 of meer punten benoemen waar ik een verbetering in ervaar. Dit heb ik op verschillende vlakken ervaren; mentaal, emotioneel, fysiek, etc. Wij zijn heel blij met de behandelingen, aanpak, inzet en betrokkenheid van Linda!

Marjolein – December 2023

 

Ongeveer 10 jaar lang heb ik het hele land afgelopen op zoek naar een oplossing voor de klachten van mijn dochter. Klachten zoals ernstige vermoeidheid na trauma, veelvuldig buikpijn en misselijkheid, depressie tot aan uitvalsverschijnselen zijn de revue gepasseerd. Onderzoeken, intensieve therapieën, strenge voedingsschema’s, supplementen, massages, healing etc ik heb van alles geprobeerd in de hoop mijn meisje gelukkig en gezond te zien. Net toen we besloten maar helemaal niks te doen adviseerde haar werkgever eens langs te gaan bij Linda. Omdat we nu eens niet naar de andere kant van het land hoefden te reizen hebben we onder het mom baadt het niet dan schaadt het niet nog een poging gewaagd. En wat heb ik een ander kind teruggekregen. Mijn dochter ervaart weer blijdschap, doet haar werk met plezier, gaat weer naar feestjes en kiest weer voor zichzelf. Wat Linda precies doet kan ik niet uitleggen, maar regelmatig ontving ik een berichtje waar aan gewerkt was en welke reactie ik kon verwachten. En zo ging het ook. Linda is warm, oprecht, verkoopt geen onzin en doet haar werk met passie en liefde. Mijn dochter heeft nog een weg te gaan maar heeft belangrijke stappen gezet en had nooit zover gekomen zonder de kennis en kunde van Linda. Kan zij jou niet helpen, dan is Linda ook eerlijk genoeg om dit te zeggen. Ik kan haar oprecht van harte aanbevelen!!

Karin –  Augustus 2023

 

Linda is een heel fijn en laagdrempelig persoon. Ze straalt veel vertrouwen uit.
Ik ben bij haar terecht gekomen uit nieuwsgierigheid wat zij met vage klachten kan doen.  Ze heeft me nagekeken of lichaam en geest goed in balans was. Wat ik bijzonder vind is dat ze dingen uit je onderbewuste kan aanhalen, waar jezelf niet altijd een idee van hebt dat het een blokkade kan zijn. En vervolgens kan herstellen. Zowel op lichamelijk als of psychisch vlak.  Mocht je vage klachten, of juist hele duidelijke hebben, zou ik het zeker aanraden om eens naar Linda te gaan.

L.  –  Februari 2023
Darmklachten

Afgelopen zomer ben ik teruggekomen van een half jaar reizen. Na deze reis bleef ik darmklachten houden. Er werd mij door een orthomoleculair therapeut geadviseerd geen gluten meer te eten. Dit hielp iets, maar hoe gezond ik ook at de klachten verdwenen niet. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een ander alternatief en zo kwam ik bij Linda terecht. 3 weken geleden heb ik 1 behandeling gehad en ik merk al veel verschil, op de meeste dagen zijn de klachten zo goed als weg. Bijzonder na 1 behandeling, omdat ik er na mijn reis nog zeker 5 maanden mee heb gelopen. Samen gaan we kijken of er voor mijn lichaam nog meer nodig is. Linda is een fijn en begripvol persoon, waar ik goed mee kan praten en die alles rustig aan me uitlegt. Mocht je twijfelen om dit te proberen dan is Linda de persoon, ik zou haar echt aan iedereen aanraden.

Anne    –  November 2022

 

Linda is een fijne begripvolle vrouw en probeert je zo goed mogelijk te helpen. Als het ene niet werkt gaat ze een alternatief/ andere oplossing zoeken. Zodat ze wel resultaat juiste boekt en ook eerlijk is als ze het niet behaalt. Ik vindt haar een kundige vrouw op het gebied van haar vak en daarbuiten heeft zij ook n psychologische rol welke zij vervult met een goede verwoording en kijk en kennis voor een probleem om tips te geven. Ik beveel Linda aan voor je klachten, er zit meer tussen lichaam en geest.

Patricia van den Berg – Oktober 2022

 

 

Vermoeidheidklachten

Ik heb een pittige tijd achter de rug waarin ik veel voor mijn kiezen heb gekregen. Ben in therapie gegaan wat me erg goed heeft gedaan. Maar ik bleef het gevoel houden dat ik naast praten ook iets met mijn lijf moest. Het voelde of er iets dicht zat van binnen en ik kon daar met praten zelf niet bij. Bleef vermoeidheid klachten houden en een zwaar gevoel. Het stroomde niet meer zeg maar. Daar kwam Linda voor mij in het verhaal. Ik werd door een bekende naar haar doorverwezen die zelf goede ervaringen met haar had. Ik had geen idee wat te verwachten, maar stond open voor wat er ging komen. We hebben een intake gedaan waarin we een prettig gesprek hebben gehad over waar ik tegenaan liep. Linda vertelde kort wat ze ging doen. Ik had me voorgenomen het vooral niet hoeven begrijpen wat er allemaal zou gebeuren, maar het proces en de kundigheid van Linda te vertrouwen. Linda werkt op een zeer prettige respectvolle en kundige manier met jou als persoon en je lichaam. Het heeft mij erg goed gedaan. Al na de eerste sessie merkte ik een enorme opluchting en rust in mijn lijf die ik lange tijd niet meer ervaren had. Alsof het weer langzaam ging stromen van binnen. Ik ben nu een paar keer bij haar geweest en telkens brengt de sessie ons weer ergens anders. Soms begrijp ik wat er gebeurd en soms ook niet, en dat is helemaal oké. Ik voel het in mijn lijf dat het goed is. Dat zij aansluit op wat er nodig is op een manier die ik niet alleen via praten kan bereiken. Ik ben veel energieker, opener, en prettiger in mijn lijf komen te zitten. Alsof alles weer een beetje op zijn plek valt en het weer stroomt. Ik kan Linda aan iedereen aanbevelen die worstelt met zichzelf. Stel je open voor wat er gaat komen en vertrouw het proces

Andrea – September 2022

 

Zwangerschapswens

Toen het een aantal jaar niet lukte om zwanger te worden, ben ik bij Linda terechtgekomen. Ik was niet bekend met kinesiologie maar een vriendin raadde me van harte aan eens bij haar langs te gaan. Toen ik Linda zag, boezemde ze me direct vertrouwen in. Linda is een heel fijn persoon die veel vertrouwen geeft, ze is op een prettige manier rustig en down to earth. Het hielp me om met haar te praten en ook de behandelingen vond ik heel prettig. Hoe kinesiologie precies werkt vind ik lastig te doorgronden, maar ik voelde me altijd sterker en vol vertrouwen als ik bij haar wegging. Een aantal maanden na de laatste behandeling (ik kreeg er in totaal 3) ben ik zwanger geraakt van ons derde kindje. Aan de behandelingen heb ik altijd een goed gevoel overgehouden.

Esther – September 2022
Migraine

Via via zijn we bij Linda terecht gekomen met onze zoon Jaice. Al een aantal jaren had hij pieken en dalen met kindermigraine. Behandelingen in het ziekenhuis, letten op bepaalde voeding en verschillende methodes geprobeerd om hem te helpen. Helaas allemaal zonder het echte gewenste resultaat. Met de ingang van de puberteit en het zicht op de middelbare school, was het soms wel 2 of 3 keer per week raak en hielp niks anders dan slapen in een donkere kamer. Al bij de eerste behandeling kwamen er verschillende dingen naar boven waar Linda hulp bij kon bieden. De rust en het vertrouwen die Linda uitstraalt maakte het dat Jaice zich helemaal over gaf en de behandelingen, 5 in totaal open tegemoet ging.

Al na 2 behandelingen merkte we echt zichtbaar verschil en na 4 behandelingen konden we zeggen dat de migraine helemaal onder controle is. Wat een verademing en wat zijn we blij dat we in contact zijn gekomen. Bedankt voor alles Linda. Liefs Jaice en Shirley

Jaice en Shirley – April, 2022

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”

-Albert Einstein-