Linda van Santen


Mijn naam is Linda van Santen, ik ben 44 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Al lang geleden ben ik in contact gekomen met Kinesiologie en zag al snel de vele mogelijkheden ervan. Toen mijn kinderen naar de basisschool gingen, ben ik begonnen met de opleiding tot sportmasseur. Daarna volgden vele cursussen zoals o.a. Touch for Health, Stress Release, Leef- en Woordblind, Voeding testen en balanceren, Lichamelijke klachten en kinesiologie, Dyslexie en cerebellum onbalansen.

Deze verschillende opleidingen en cursussen hebben ervoor gezorgd dat ik in mijn praktijk vele verschillende klachten behandel.

Bij Kinesiologie gaan we op zoek naar de oorzaak van uw klachten. En met bewustzijnscoaching gaan we samen op zoek naar wie je werkelijk bent, om weer in je eigen kracht te komen.